Over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen was onze stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat we doen. Niet alleen mensen die bij ons wonen, maar ook medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en mantelzorgers. Zorggroep Liante is er voor iedereen.

Meer informatie over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante en De Lauwers

Het samen doen en in verbinding staan met elkaar zijn in de loop der jaren steeds belangrijkere pijlers geworden. Dit heeft alles te maken met de inrichting van het thema Ouderenzorg. Veel ouderen blijven langer in hun vertrouwde thuisomgeving wonen en dat dwingt ons om de zorg lokaal aan te pakken. Vanuit De Lauwers bieden wij nu in heel Drachten e.o. de gewenste zorg en ondersteuning op ieder moment van de dag. Dat is mogelijk dankzij tal van zorgspecialisten, vrijwilligers, mantelzorgers en de familieleden van onze bewoners en cliënten.   

Onze woonlocaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Oosterwolde, Haulerwijk, Appelscha, Wolvega en Noordwolde – elke locatie heeft een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert, samen zorgen we er voor dat we de volgende stap maken in wonen, zorg en welzijn. 

De Warren 8, 9203 HT Drachten

0512 591 100

Vorige
Volgende

Werken bij De Lauwers

Bij Zorggroep Liante werk je met je hoofd én met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving met boeiende mensen. Hier ben je welkom om te groeien en verder te komen in je vak. Werken, leren én genieten van je werk: daarvoor zit je bij ons helemaal goed.