Spelltjes spelen
  1. Wat we bieden

Wat we bieden

Samen zorgen we voor een omgeving met volop activiteiten. Ga mee op een dagje uit, sluit u aan bij de wandelclub, ga mee zwemmen of maak gebruik van de duofiets. Geniet van gezellige activiteiten, boeiende themamiddagen of ontmoet mensen onder het genot van een drankje in het restaurant. Cliënten worden actief betrokken bij het samenstellen van het activiteitenaanbod.

Alarmering

Ga voor een zeker gevoel. Ook wanneer u niet in één van onze wooncentra woont, kunt u gebruik maken van onze diensten. Alarmering is daar één van. Mocht u onwel worden, dan staat u met één druk op de knop in contact met ons. Dag een nacht.

Dagverzorging

Wanneer u ouder wordt kan het lastiger worden uw dagen op een goede manier in te vullen. Misschien bent u vaker alleen dan gewenst of komt u de deur niet meer zo makkelijk uit. In dat geval biedt dagverzorging een uitkomst. Het kan een welkome ondersteuning van uw thuissituatie zijn. Lees meer…

Huishoudelijke zorg

U kunt bij ons terecht voor ondersteuning in uw huishouden. Wij gaan graag met u in gesprek over welke taken we van u over kunnen nemen, op een manier die u past. Want het gaat natuurlijk om het reilen en zeilen in úw huis!

Maaltijdservice

Lijkt het u makkelijk niet elke dag te hoeven koken? Met de maaltijdservice van De Lauwers kiest u voor een gevarieerde maaltijd, gewoon bij u thuis. Dat is gemakkelijk en gezond eten, voor een betaalbare prijs.

Palliatieve zorg

Wanneer afscheid nadert, kan het voor naasten betekenen dat zij de zorg niet meer alleen voor hun rekening kunnen nemen. Wellicht is het dan geruststellend dat zij kunnen terugvallen op de palliatieve zorg door de medewerkers van De Lauwers. Lees meer…

ZorgThuis

U woont thuis, in uw vertrouwde omgeving. U geniet van uw gezellige huis, uw fijne tuin en bekenden in de buurt. Toch zou u wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. De Lauwers kan u dit bieden, zodat u gewoon kunt blijven genieten van uw eigen thuis. Lees meer…

Overige diensten

Bij De Lauwers, onderdeel van Zorggroep Liante, is naast de bovenstaande diensten nog veel meer mogelijk. Neem contact op of kijk op www.liante.nl voor meer informatie.

Wonen in De Lauwers

Appartementen zowel voor echtparen als alleenstaanden.

Contact

Lauwers 16
9204 GX Drachten
T 0512 741 000

Menu