Welzijn & Activiteiten

Samen zorgen we voor een omgeving met volop activiteiten. Ga mee op een dagje uit, sluit u aan bij de wandelclub, ga mee zwemmen of maak gebruik van de duofiets. Geniet van gezellige activiteiten, boeiende themamiddagen of ontmoet mensen onder het genot van een drankje in het restaurant. Cliënten worden actief betrokken bij het samenstellen van het activiteitenaanbod.

In De Lauwers staat wonen voorop. Het bieden van structuur en een veilige omgeving waarin bewoners zich thuis voelen. Alle huishoudelijke taken doen we samen zoals koken, tafeldekken en de was. Ook kleine schoonmaakwerkzaamheden doen we samen zoals de planten water geven. Dagelijkse activiteiten die ook gedaan werden toen u nog zelfstandig thuis woonde. Natuurlijk is er ook tijd om andere activiteiten samen te doen zoals, koffie drinken, eten, tv kijken, dansen en zingen.

Er is ook nagedacht over beweging, zo heeft De Lauwers een kleine beweegruimte waarin fitnessapparaten staan. Je kunt ook een heerlijke wandeling maken of een ritje met de duofiets in de prachtige omgeving. Een aantal keren per jaar maken de bewoners een uitstapje met de rolstoelbus. Als de zon schijnt kunnen de bewoners op de terrassen genieten van de natuur en de gezelligheid van de buren.

twt_icn   fb_icn   li_icn