Wonen nabij De Lauwers

De 14 aanleunwoningen bij wooncomplex De Lauwers zijn speciaal bestemd voor (echt)paren, waarvan van één een vorm van dementie heeft. Wilt u met uw partner zelfstandig blijven wonen maar wel gebruik maken van goede zorgvoorzieningen? Dan zijn onze aanleunwoningen mogelijk iets voor u.

Volop comfort in het groen.

De aanleunwoningen zijn middels een overdekte gang verbonden met het wooncomplex en gelegen in een mooie omgeving, met veel groen. De aanleunwoningen bestaan uit een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, twee slaapkamers, apart toilet en hal. De berging bevindt zich in het wooncomplex, op de begane grond.

Dagverzorging

Indien uw partner een indicatie heeft voor dagverzorging dan kan hij/zij deelnemen aan de dagverzorging in wooncomplex De Lauwers. Dit geeft u de ruimte om dingen voor u zelf te doen. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen deelnemen aan alle activiteiten die in De Lauwers plaats vinden. U kunt hiervoor een recreatieabonnement af sluiten of een strippenkaart kopen. U dient zelf voor vervoer te zorgen.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden neem dan contact op met de zorgbemiddelaars Hinke Bouma of Marja de Boer, telefoon 0516-568770.

We brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart. Of u nu in uw eigen woning woont, of in één van onze locaties.

twt_icn   fb_icn   li_icn