ZorgThuis

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van De Lauwers. Dit gaat via ZorgThuis van Liante. Zo ontvangt u onze zorg gewoon bij u thuis, van vaste medewerkers die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Zo genieten ze van hun eigen gezellige huis, tuin en bekenden in de buurt. Vooral wanneer het zelfstandig wonen langzaamaan moeilijker wordt, biedt ZorgThuis ondersteuning bij bepaalde huishoudelijke- en zorgtaken. Zo kan iedereen gewoon blijven genieten van de buurt en van een eigen thuis.

Aanleunwoningen

Daarnaast kunt u wonen in één van de aanleunwoningen bij de Lauwers. De 14 aanleunwoningen bij wooncomplex De Lauwers zijn speciaal bestemd voor (echt)paren, waarvan van één een vorm van dementie heeft. Wilt u met uw partner zelfstandig blijven wonen maar wel gebruik maken van goede zorgvoorzieningen? Dan zijn onze aanleunwoningen in Drachten mogelijk iets voor u.

Volop comfort in het groen

De aanleunwoningen zijn middels een overdekte gang verbonden met het wooncomplex en gelegen in een mooie omgeving, met veel groen. De aanleunwoningen bestaan uit een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, twee slaapkamers, apart toilet en hal. De berging bevindt zich in het wooncomplex, op de begane grond.

Wij vertellen u graag meer over wonen nabij De Lauwers op de website van ZorgThuis.

Meer informatie over ZorgThuis

ZorgThuis biedt thuiszorg in de volgende regio’s:

Neem voor meer informatie contact op via de website van ZorgThuis.

Ons zorgaanbod

U kunt bij De Lauwers kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in De Lauwers of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.